Hilla Clothing

Suomessa valmistettu

Hilla Clothing -vaatemallisto on suunniteltu ja valmistettu täysin Suomessa. Tuotteille on myönnetty suomalaisesta työstä kertova Avainlippu -merkki. Korkea kotimaisuusaste on meille kunnia-asia.

100 % luomupuuvillaa

Hilla Clothing -vaatteissa käytetään pehmeää GOTS-sertifioitua 100 % luomupuuvillaa. Myös kuosien väriaineet ovat ympäristöystävällisiä Ökö-Tex 100 -standardoituja aineita, joten ne ovat pienille lapsille turvallisia.

Korkeaa laatua

Hilla Clothing -malliston vaatteet on suunniteltu käytännöllisiksi, laadukkaiksi ja pitkäkäyttöisiksi suomalaisen lapsen mitoitukseen soveltuviksi perusvaatteiksi. Suosimme ajatonta raitaa sekä yksivärisiä kankaita, mutta jokaisessa mallistossa on myös joku pirteä unisex-tyylinen kuosi.

Ekologiset henkarit

Hilla Clothing -vaatteiden mukana saa marketeista ostettaessa ekologisen henkarin, joka on valmistettu 100 % kierrätettävästä voimapaperista.

Anna henkarille uusi koti vaatteen mukana!

Pesuohjeita

Hilla Clothing -lastenvaatteissa käytetään pehmeää interlocktrikoota, joka on 100 % luomupuuvillaa. Luomupuuvilla kutistuu pesussa korkeintaan noin 6 prosenttia.

Vaatteet kannattaa kääntää pesua varten nurinpäin. Vaatteet tulee pestä 60 asteessa samanväristen kanssa ja muotoilla kosteana. Vaatteita ei tule rumpukuivata eikä kloorivalkaista. Huuhteluaine ei sovi vaatteille, joissa on resori tai kuminauha niiden sisältämän elastaanin takia. Tahrat suosittelemme käsittelemään heti niiden ilmestyttyä esimerkiksi sappisaippualla.